Verkligheten är partiskt vänster

Två moderata politiker går idag till angrepp mot SVT på Aftonbladet. De anser att SVT är vänstervridna och ställer Alliansen i sämre dager än de rödgröna.

Det påminner lite om när Stephen Colbert talade inför den dåvarande president Bush på någon tillställning där han sa att verkligheten var liberalt partisk ca 3 min in i detta klipp.

Kan ju även liknas med Silvio Berlusconis konstanta angrepp på både media, journalister och rättsvässendet att vara vänstervridna. I hans värld och ur hans synvinkel så ja kanske, men i verkligheten så nej, herregud nej.

Det är bara löjligt att komma med såna anklagelser då deras uppfattning om verkligheten inte verkar vara särskilt "verklig". Det kanske vore en idé att göra som i rättsväsendet där inga domare ska vara "över" dom andra, utan ha vanliga yrken vid sidan om. Att skapa en ny tids politiker som inte är heltidspolitiker, som kan behålla sin kontakt med verkligheten på ett bättre sätt än nu. Men det kan ju vara svårt för vissa som är födda med silversked i munnen.

Räcker det inte med att dagspressen till stor del är högervriden, iaf på ledarplats?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0