En artists bästa vän?

Det är trevligt hur skivbolagen hela tiden anser sig representera sina artister i varenda uttalande dom gör. Men jag tror att när en artist anser sig blivit större än andra dödliga människor så spårar det ut lite mellan artisten och skivbolagen (Magnus Uggla vs. Sony).

Båda ger prov på vad girighet är och hur dom egentligen inte tycker om varandra. Skivbolagen skiter fullständigt i artisten och vill bara tjäna pengar medan artisten aldrig ser till vad fansen vill ha utan tänker bara på sin egen vinning (Morrissey vs. EMI).

Både Magnus Uggla och Morrissey missar totalt poängen här. Dom tänker inte på sina fans. Utan lyssnare, ingen inkomst till artisten och inga skivbolag. Men som sagt det var länge sedan dom brydde sig om dom som verkligen betyder något i det här sammanhanget nämligen fansen och lyssnarna.

Fansen vill ha Spotify och samlingsskivor och inte sura egon.

Kommentarer
Postat av: Anna

Ja, vi vill ha Spotify!

2009-08-16 @ 18:03:45
URL: http://litensak.blogg.se/
Postat av: Epa

Uggla är inte lack på Spotify, det är bara DN som framställer det som så i sin artikel - dvs DN hjälper resten av gammelmedia, skivbolaget, att framstå i god dager. De tillhör samma jävla skara, DN och skivbolagen. Och De jävla VDarna som smiter undan med miljonbonusar från företagen. Gå in på artikeln Uggla vs Sony Music och läs Ugglas ENDA citat däri. Han nämner inte ens spotify. Han nämner däremot skivbolaget och VDn. Och VDn tackar DN för den vinkling det fick i dagstidningshelvetet.Ang Morrissey och sitt skivbolag, förlåt, skitbolag - DN skriver enligt sin allra bästa förmåga så tråkigt och intetsägande som möjligt, för att leda bort läsarens uppmärksamhet från det faktiska innehållet som möjligt. Jag menar, 'Klämpunkten tycks vara den finansiella ersättningen.', som om det var att bära ut dagens soppåse. Jävla DN säger jag. Och DN svarar i kör med: 'Neeeer med piiiiiratpartieeeet'.

2009-08-16 @ 22:25:57
Postat av: Darry

Re: EpaDet är uppenbart att glappet mellan vad artisterna tycker och vad skivbolagsdirektörerna tycker är allt för stort. Ungefär som glappet mellan dagens politiker och oss väljare också är större än nånsin. Det är alltså dags att skrota skivbolagen och byta ut politikerna :) Det kommer både den vanliga människan och artisten att tjäna på.

2009-08-16 @ 22:38:34
URL: http://darrylavid.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0